Първоначално публикувано от Furious 155
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
-
Ей, тва който го е измислил алкохола...бял ден да не види...Егати как ме боли глава
Comment
-
Вчера след големия дъжд който се изля в софия си влизам в алфата усмихнат и каквоооо да видя при пасажерската седалка доло в краката ЛОКВА ВОДАААААААпри положение че не съм забравил прозорец отворен и така след тази гледка усмивката ми я нямаше и не разбрах от къде е влязла тази вода което е по лошото !
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеАз пък снощи за пръв път бях на диско без да пия...и не беше никак лошоШе зема да откажа алкохола
Comment
-
Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщениетова е много гадно на дискотека без алкохолПри мен и двете неща бяха на МАКС и се получи доста добре
Никво пиенйе повече!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
ха
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеБе зависи от компанията, и от това колко си разлигавенПри мен и двете неща бяха на МАКС и се получи доста добре
Никво пиенйе повече!
това последното и аз си го викам след всяко едно зверско напиване ама ефект няматака че по добре не се надъхвай напразно :Д
Comment
-
Taзи сутрин преди да се кача в колата си забелязах "нови придобивки" по предният капак и цялата дясна страна... прилежно направени с ключ...
...Колко години трябват на българина да разбере, че ако има проблем той няма да се разреши със съсипване на чуждо имущество, по-вероятно да си задълбочи проблемите още повече.
Comment
-
Днес някакъв цървул ме освирка, защото не съм му направил достатъчно място...трябвало е да се свия повече, за да може той да кара в насрещното, срещу мен по-комфортно....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Снощи открих ,че са ме измамили/ограбили с 3700 паунда.... Реве ми се и не знам кво да правя..... Дано 3700 цирея на гъза да му излезнат на тоя боклук.......
ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! поне от храна и заплати за надзиратели ще спестим............. боклуците на стола!Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Здравейте колеги - включвам се тук, по различен повод - реших да пусна Алфето за продажба (колата от подписа ми). Все по-малко време и възможност имам, да й се радвам - шофирам служебен автомобил и съм доста ангажиран, а според мен не си заслужава, 166 да стои в гаража през повечето време. Другата седмица пускам обявата. Колата се намира в град Гулянци, Плевенско, аз живея и работя в Плевен - 0897 929262.sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
-
Вчера бях на рожден ден на баба ми, която навърши 80 год. и си празнуваме в едно заведение във Враца. Там бяхме се събрали само роднини и по едно време леля ми, малката и дъщеря и кака ми излизат за да и кажат нещо. И след това идват и ни съобщават, че чичо ми ще става пак дядо, а баща ми и той също, тоест че дъщерята на леля ще има бебе и кака ми ще си има и тя дете. И доколкото разбрах на кака бебето е на около 2 седмици и някъде февруари или началото на март се чака да се роди. А сега някъде след 10 Август ще ставам вуйчо, а догодина чичо и евентуално в този период или след това ще има и сватба сигурно.Last edited by mihail_mladenov; d.m.y г., 09:52.VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеВчера бях на рожден ден на баба ми, която навърши 80 год. и си празнуваме в едно заведение във Враца. Там бяхме се събрали само роднини и по едно време леля ми, малката и дъщеря и кака ми излизат за да кажат нещо на леля ми. И след това идвам и ни съобщават, че чичо ми ще става пак дядо, а баща ми и той също, тоест че дъщерята на леля ще има бебе и кака ми ще си има и тя дете. И доколкото разбрах на кака бебето е на около 2 седмици и някъде февруари или началото на март се чака да се роди. А сега някъде след 10 Август ще ставам вуйчо, а догодина чичо и евентуално в този период или след това ще има и сватба сигурно.
Иначе честито156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment